Szabadidő- és Vízisport Egyesület

Horgászverseny és körtés takarítás

2019.08.18 10:42

Kedves Horgásztársak!

 

Idén még két programot szeretnénk szervezni, melyekről ebben a hírlevélben szeretnék tájékoztatást adni.

 

  1. A Körtés őszi takarítása és kaszálása még a gazok virágzása előtt.

Ezt szeptember 7-én, szombaton délután tartjuk 15 órától.Várjuk a segítő kezeket, hogy a kaszáló traktor elől eltakarítsuk az uszadékokat és a szemetet. Természetesen ezen alkalommal is lesz szalonnasütés, némi szomjoltóés a horgászkajakokat is levisszük, hogy akinek még kedve van hozzá azok is kipróbálhassák. Természetesen horgászni is lehet!Várunk mindenkit!

 

  1. Őszi egyesületi horgászverseny!

Az idei versenyt szeptember 21-én szombaton tartjuk a dunavarsányi Farmer-horgásztavon kizárólag az egyesület tagjai részére.

Az elmúlt évek negatív tapasztalati alapján másik helyszínt választottunk a versenyhez, amely színvonalasabb, halasabb terület.

Révész Pistával kimentünk,megnéztük, meghánytuk-vetettük a dolgot és úgy gondoljuk, hogy ezen a helyen érdemes a versenyt megrendezni.

A tóról néhány szóban:közel 3 hektáros bányató, nagy mélységekkel (6-8 méteres részei is vannak), gazdag keszeg, kárász állománnyal és természetesen nagy pontyokkal és amurokkal. Itt nem lehetetlen egy 10+-os hallal versenyt nyerni. A szabályok azonosak a elmúlt versenyekével: 1 bot, 1 horog, bármilyen módszer kivéve pergetés. A horgászverseny összdíjazása több mint 80 E Ft lesz.

 

https://www.farmerhorgaszto.hu/

 

 

A környezet ápolt és tiszta, van büfé és vannak tiszta, kulturált mellékhelyiségek is. A horgásztó vállalta a bográcsos pörkölt és az egyéb ételek elkészítését amelyet vagy az árnyas sátor alatt vagy a horgászcsűrben fogyaszthatunk majd el.

 

A verseny után este 6-ig lehet még horgászni, a fogott halakat napi áron elis lehet vinni. A halakat a verseny végéig kíméletesen, gyűrűs szákban kell tartani. Nagyobb halak esetén köztes mérés is lehetséges. A part viszonylag magas, kb. mint a tököli tó magas partja, de le lehet állni egészen a víz szintjéig, tehát nem lehetetlen feladat egy hosszab szárú merítővel.

 

A nevezési díjat 3500 Ft-ban határoztuk, meg mely tartalmazza a tóbérletet, az ebéd árát és a egyesület által vásárolt szomjoltókat is. Az összeget az egyesület a tagdíjbevételekből kiegészíti a verseny teljes bekerülési költségeire.

A nevezési díjakat szeptember 14-ig be lehet fizetni személyesen Révész Istvánnál, Szöllősi Tibinél, Szabó István versenyfelelősnél és nálam Halmai Csaba elnöknél,

 

illetve újdonságként átutalva is lehet a nevezési díjat rendezni

a Halásztelki Sporthorgász egyesület számlájára

 

Fókusz Takarék   51700258-10011348

 

a közleménybe írjátok be:  Saját név, horgászverseny nevezés.

 

A helyszín megközelítése egyénileg történik, és ebben mindenki segítségét kérem, hogy ha valaki kocsival jön a más esetleg autóval nem rendelkező, vagy vezetni nem tudó horgásztársunkat is elhozhatja. Így persze a sofőrök alkoholos italfogyasztása korlátozott, de legalább tisztán a pecára koncentrálhatnak.

 

Szükség esetén van lehetőség egy busz bérlésére (21 vagy 30 főset találtam) melynek a bérlése 30 ill. 35 ezer forintba kerülne.Ha valaki a buszra szavaz akkorírja meg levélben és a létszám függvényében döntünk a busz bérléséről.

 

A jeletkezésekszámának könnyeb ellenőrzésére létrehoztam egy-egy fórum oldal a weblapon ahová beírhatjátok jelentkezéseteket mindekét eseményre, így a létszámot pontosan fogjuk tudni, hogy tudjuk, hogy hány személyre vásároljunk szalonnát ill. rendeljünk meg ebédet a horgászversenyen.

 

https://halhorg.webnode.hu/horgaszversen-jelentkezes/

https://halhorg.webnode.hu/kortes-takaritas-jelentkezes/

 

Elérhetőség

Halásztelki Sporthorgász, Szabadidő- és Vízisport Egyesület

carixiad@gmail.com

2314 Halásztelek, Dózsa György u. 1-3.
Egyesületi nap: LÁSD AZ ESEMÉNYNAPTÁR MENÜPONTBAN
Keressetek minket az alábbi telefonokon vagy e-mailban!

Engedélyek és állami jegy:
Halmai Csaba elnök, 06-30-9427-556
Révész István titkár, 06-30 599-0648
Szőllősi Tibor, 06-30-410-0554

Adószám: 18706206-1-13

https://www.facebook.com/groups/1229219717454322

Keresés

Az oldal folyamatosan frissül!

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode